Bibliotecas PUCV
Efecto del oxígeno disuelto sobe el grado de acetilación y peso molecular del alginato en cultivos continuos de Azotobacter vinelandii
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca Mayor de Ingeniería
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efecto del oxígeno disuelto sobe el grado de acetilación y peso molecular del alginato en cultivos continuos de Azotobacter vinelandii
Autor(es):
Maturana Salgado, Nataly
Colaborador(es):
Díaz Barrera, Alvaro Enrique
Subject:
BACTERIAS - ALGINATO - Tecnología química - Bioquímica - AZOTOBACTER - POLISACARIDOS
Description:
last modification
Magíster en Ciencias de la Ingeniería Mención en Ingeniería Bioquímica
MAGISTER EN CIENCIAS DE LA INGENIERIA M/INGENIERIA BIOQUIMICA
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register