Bibliotecas PUCV
Evaluación de la capacidad supresora del té de compost de orujo de uva y champiñón agotado en el control de pudriciones basales en lilium
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluación de la capacidad supresora del té de compost de orujo de uva y champiñón agotado en el control de pudriciones basales en lilium
Autor(es):
Henríquez Gómez, Claudio; Besoaín Canales, Ximena Alejandra
Disponible vía
Subject:
Té compost - Lilium
Description:
Taller de Título Proyecto de Investigación
Agronomía
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login