Bibliotecas PUCV
Identificación de las variantes genéticas A y B de k-caseina por electroforesis alcalina, de isoenfoque, y reacción en cadena de la polimerasa PCR
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Identificación de las variantes genéticas A y B de k-caseina por electroforesis alcalina, de isoenfoque, y reacción en cadena de la polimerasa PCR
Autor(es):
Vivanco Silva, Osvaldo Javier
Colaborador(es):
Molina Carrasco, Luz Haydée
Subject:
Leche - Productos lácteos - Industria alimentaria - Microbiología - ELECTROFORESIS - POLIMERASA - PROTEINAS - CASEINA
Description:
last modification
Licenciado en Ingeniería de Alimentos
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register