Bibliotecas PUCV
Caracterización física, química y sensorial de siete variedades de uva de mesa -vitis vinifera L.- producidas en Los Andes V región
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Caracterización física, química y sensorial de siete variedades de uva de mesa -vitis vinifera L.- producidas en Los Andes V región
Autor(es):
Erazo Lynch, Leonardo Esteban
Colaborador(es):
Peña Neira, Alvaro
Subject:
UV - CULTIVO - Control de calidad - COSECHA - COMPUESTOS FENOLICOS - AZUCAR
Description:
last modification
Ingeniero Agrónomo Mención Enología y Vitivinicultura
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register