Bibliotecas PUCV
Caracterización microbiológica, sensorial y estimación de la durabilidad de carne de bovino con la anomalía de corte oscuro, envasada al vacío
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Caracterización microbiológica, sensorial y estimación de la durabilidad de carne de bovino con la anomalía de corte oscuro, envasada al vacío
Autor(es):
Puentes Aguayo, Juan Eduardo
Colaborador(es):
Schobitz Twele, Renate
Subject:
BOVINO - GANADO BOVINO - Control de calidad - ENVASADO DE ALIMENTOS - ENVASADO AL VACIO - BACTERIAS - ACIDO LACTICO - DURABILIDAD - ENSAYOS DE DURABILIDAD - GARANTIA DE CALIDAD
Description:
last modification
Licenciado en Ingeniería de Alimentos
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register