Bibliotecas PUCV
Caracterización física, química ,botánica y microbiológica de miel de abejas Apis mellifera L. proveniente de la región de Aisén.
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Caracterización física, química ,botánica y microbiológica de miel de abejas Apis mellifera L. proveniente de la región de Aisén.
Autor(es):
Fritsch Schwarzenberg, Sebastián
Colaborador(es):
Neira Caamaño, Miguel
Subject:
MIEL DE ABEJA - Abejas - PRODUCTOS DE ORIGEN ANIMAL - APIS MELLIFERA - PRODUCCION DE MIEL DE ABEJAS - APICULTURA - EXTRACTOS DEL PANAL DE MIEL
Description:
Licenciado en Agronomía.
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register