Bibliotecas PUCV
Obtención de un índice para estimar el precio de la carne bovina en pie para la décima región de Chile, basado en la estacionalidad
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Obtención de un índice para estimar el precio de la carne bovina en pie para la décima región de Chile, basado en la estacionalidad
Autor(es):
Ortúzar Grob, Rodrigo Hugo
Colaborador(es):
Pessot Zorich., Rafael
Subject:
GANADO BOVINO - ASPECTOS FINANCIEROS - PRODUCCION DE CARNE - PRECIO AL PRODUCTOR - PRECIO DIFERENCIAL
Description:
last modification
Licenciado en Agronomía
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register