Bibliotecas PUCV
Estudio, aplicación y evaluación de una técnica metodológica de respuesta objetiva para el análisis sensorial de trucha ahumada en frío
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Recursos Naturales
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudio, aplicación y evaluación de una técnica metodológica de respuesta objetiva para el análisis sensorial de trucha ahumada en frío
Autor(es):
Vergara Hinostroza, Cristina del Carmen
Colaborador(es):
Brito Contreras, Carmen Susana
Subject:
TRUCHA - ANALISIS SENSORIAL - TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
Description:
last modification
Licenciado en Ingeniería en Alimentos
Profesor de Inglés
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login