Bibliotecas PUCV
Procesamiento y características físicas de alimentos pelletizados y extruidos usados en la alimentación de salmones en etapa de engorda
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Recursos Naturales
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Procesamiento y características físicas de alimentos pelletizados y extruidos usados en la alimentación de salmones en etapa de engorda
Autor(es):
Chávez Araya, Rodrigo Alberto
Colaborador(es):
Kasahara Garrido, Ismael
Subject:
SALMON - Salmonicultura - ALIMENTOS PARA PECES - PELLETS - PROTEINAS - Aminoácidos - CARBOHIDRATOS - Lípidos
Description:
last modification
Ingeniero de Alimentos
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login