Bibliotecas PUCV
Evaluación nutricional de barras de cereales y maní y efecto de antioxidantes en la estabilidad de almacenamiento
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluación nutricional de barras de cereales y maní y efecto de antioxidantes en la estabilidad de almacenamiento
Autor(es):
Tepper Lavanderos, Juan Andrés
Colaborador(es):
Estévez Alliende, Ana María; Escobar Alvarez, Berta
Subject:
Alimentos - CEREALES - PRODUCTOS DERIVADOS DE CEREALES - NUTRIENTES - CONTENIDO DE NUTRIENTES - VALOR NUTRITIVO - ALMACENAMIENTO - Antioxidantes
Description:
last modification
Ingeniero Agrónomo Especialidad Agroindustria
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register