Bibliotecas PUCV
Utilización de sulfuro de hidrógeno y anhídrido sulfuroso en dosis parciales en la fermentación de uvas Sauvignon a dos temperaturas
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Utilización de sulfuro de hidrógeno y anhídrido sulfuroso en dosis parciales en la fermentación de uvas Sauvignon a dos temperaturas
Autor(es):
Barría Sanzana, Claudio Francisco
Colaborador(es):
Loyola Madariaga, Eduardo Alberto
Subject:
Vino - BEBIDAS ALCOHOLICAS - FERMENTACION - VINIFICACION - CARACTERISTICAS ORGANOLEPTICAS - ANHIDRIDO SULFUROSO
Description:
last modification
Ingeniero Agrónomo Especialidad Enología
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register