Bibliotecas PUCV
Maduración de queso chanco de reducido contenido graso, con adición de suero en polvo y cultivo adjunto atenuado
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Maduración de queso chanco de reducido contenido graso, con adición de suero en polvo y cultivo adjunto atenuado
Autor(es):
Salazar Kauzlarich, Silvia Brigida Carolina
Colaborador(es):
Molina Carrasco, Luz Haydée
Subject:
QUESO CHANCO - Productos lácteos - FABRICACION DEL QUESO - MADURACION - QUESOS - INDUSTRIA DEL QUESO - ALIMENTOS DIETETICOS
Description:
last modification
Licenciado en Ciencia de los Alimentos
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register