Bibliotecas PUCV
Estudio técnico-económico destinado a la elaboración de productos para consumo a partir de residuos de camarones y langostinos
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Recursos Naturales
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudio técnico-económico destinado a la elaboración de productos para consumo a partir de residuos de camarones y langostinos
Autor(es):
Marín González, Beatriz
Colaborador(es):
González B., Sergio; Herrera Larraín, Pablo
Subject:
ALIMENTOS MARINOS - CAMARONES - LANGOSTINOS - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS - ALIMENTOS EN CONSERVA - Procesamiento de alimentos
Description:
last modification
Ingeniero de Ejecución en Pesquerías
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register