Bibliotecas PUCV
Variación del contenido de los ácidos grasos en el aceite extruido en frío de nueve clones de -gevuina avellana- Mol
DSpace/Manakin Repository
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace Home
→
Colecciones Institucionales
→
Fondo de Tesis
→
Biblioteca de Agronomía
→
Tesis
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Variación del contenido de los ácidos grasos en el aceite extruido en frío de nueve clones de -gevuina avellana- Mol
Autor(es):
Jil Martínez, Pablo Roberto
Colaborador(es):
Medel Salamanca, Fernando Francisco
Subject:
AVELLANA - CULTIVO - CORYLUS - Aceites vegetales - ACIDOS GRASOS - NUECES - COSECHA - ACIDOS GRASOS SATURADOS
Description:
last modification
Licenciado en Agronomía
Show full item record
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Tesis
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
By Type
My Account
Login
Register